IMG_9592.JPG

 Yesterday 

now

Tomorrow

about

logolengte.png

nû the moment is een Belgisch modemerk dat is ontstaan in een wereld waarin mode continu verandert en een wereld waar te weinig in het nû geleefd wordt. Door de kracht van het nu kunnen we andere prioriteiten stellen, zoals het ontvluchten van fast fashion en het focussen op duurzame, unieke en ethische kledingstukken. 

Een kledingmerk voor sterke vrouwen met kleurrijke persoonlijkheden en een open-minded blik op de wereld. We willen jullie, de zelfbewuste naturelle vrouwen, die zich jong van geest voelen, in hun kracht zetten en empoweren met onze kledij. Dit doen we door verschillende stijlen te combineren in onze stukken en ze een high fashion twist te geven. 

Stella & Maurice is een limited edition collectie die is ontstaan uit een vriendschap tussen twee vriendinnen, die als afleiding tijdens de lockdown leidde tot vele wandelingen met hun honden, Stella en Maurice. De gesprekken tijdens deze wandelingen waren gevuld met een gedeelde liefde voor hun honden, de natuur én voor mode. Hierdoor ontstond het idee om samen een collectie te ontwerpen met unieke stukken waar ze beiden weg van zijn. 

Dit verhaal zet de toon voor waar we met nû the moment voor staan en naartoe willen: samenwerkingen met sterke, intelligente en creatieve vrouwen die elkaar inspireren, motiveren, aanvullen en versterken.
1A387FD2-E35F-4C26-81D9-0680F1611994.jpe
labra_edited.png
Schermafbeelding 2020-11-09 om 22.03.33.

A PIECE OF CLOTHING SHOULD BE LIKE A WORK OF ART 

Schermafbeelding 2020-11-09 om 22.16.36.

- sustainability

nû the moment hecht veel waarde aan het milieu door met milieuvriendelijke stoffen en natuurlijke garens te werken. Om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren werden Belgische fabrikanten geselecteerd. We zijn fier  om ons Belgisch erfgoed te behouden door projecten op te starten met scholen en/of door samen te werken met de lokale ondernemers en fabrikanten.